More projects

Onvergetelijke herinneringen
aan de Nokia 3310

Wie met smart(phone) terugverlangt...

Praktisch, compact en onverwoestbaar. Wie had er geen Nokia 3310? De telefoon mag dan wel zeventien jaar geleden zijn uitgebracht, iedereen herinnert zich het toestel nog. Goed nieuws voor de fans: vanaf 5 juni is de nieuwe generatie 3310 te koop in de Nederlandse winkels!

Tijd om wat herinneringen op te halen! Daarom verzamelde Stylight de 10 meest onvergetelijke herinneringen aan de telefoon in een video. Nostalgia 3310! 

In with the new

The mother of all phones is back! De nieuwe Nokia 3310 is een moderne variant op de klassieke. Mét een lange batterijduur (tot een maand lang) en een multiplayergame variant van Snake! De telefoon behoudt het iconische silhouet en is verkrijgbaar in vier kleuren. Nieuw zijn de camera, internet connectie en het kleurenscherm! Als we Nokia mogen geloven is ook deze variant onverwoestbaar... Of zoals onze favoriete meme zegt: niet het scherm, maar de vloer breekt als je de telefoon laat vallen! Lekker laten kletteren dus, van één of zelfs vijf meter. En je hoeft niet meer met een walkman te zuilen: het toestel heeft een 3,5mm-jack voor audio en fm-radio en mp3-speler! 

Wat herinner jij je aan de Nokia 3310?