More projects

Dit doen Disney prinsessen op Valentijnsdag

Geen films zo romantisch als Disney-films

14 februari is de dag van de liefde en welke films schreeuwen nu nog meer (echte) liefde dan Disney-films? Welk meisje was nu niet fan van de prinsessen uit deze romantische films. Daarom een speciale editie van onze 8 favoriete Disney prinsessen en hun plannen voor Valentijn. Daarnaast lenen ze zich uitstekend voor het uiten van je creativiteit.

Belle houdt van echte mannen

 

In Belle en het Beest wordt de mooie, intelligente  Belle verliefd op het Beest. Voordat hij werd betoverd was hij een knappe prins. Boekenwurm Belle heeft echter geen interesse in een relatie met de meest begeerlijke vrijgezellen uit haar omgeving en valt uiteindelijk als een blok voor de innerlijke zachtaardigheid van het Beest. Haar liefde voor hem breekt uiteindelijk de betovering en Belle en haar prins leefden nog lang en gelukkig. 

Maar volgens ons houdt Belle stiekem wel een beetje van ruige, echte mannen (met haar!). Dat past ook veel beter bij haar eigen persoonlijkheid: dapper en intelligent. En dus brengen de twee verrassende geliefden de 14e door in bed. Disney's meest 'geeky' prinses in een sexy niemendalletje, prins Adam met een beestenmasker. Daar heeft ze vast iets over gelezen in 50 Tinten Grijs.

Ariel kiest voor haar vrijheid

 

De avontuurlijke Ariel uit De Kleine Zeemeermin is nieuwsgierig en gaat er graag alleen op uit. Ze is bijzonder gefascineerd door mensen en het leven boven de zeespiegel. Het is dan ook geen verrassing als ze besluit haar stem in te ruilen om met haar verkering te kunnen zijn.

Met het paar mooie benen dat ze in ruil voor haar stem krijgt, slaat ze met succes prins Eric aan de haak. Daarna - eenmaal vrij en uit het water - dumpt Ariel (zij het tijdelijk) echter haar prins en geniet ze van een leven als single. Opstandig is ze nog steeds. Een tiener eigenlijk niet meer maar op 14 februari gaat ze - gekleed in flashy outfit -  naar een feestje waar ze tot in de vroege uurtjes danst en flirt. Om daarna thuis nog even door te zakken. Er zijn immers nog genoeg (andere) vissen in de zee!

Doornroosje overwint angst voor naalden

 

Eén van de oudste Disney-films is Doornroosje uit 1959 waarin de 16-jarige hoofdrolspeelster in een diepe slaap terecht komt nadat ze haar vingertopje openhaalt aan een naald. Die was betoverd door haar gemene stiefmoeder. Nu hebben tieners over het algemeen extra slaap nodig maar wat zonde om de leukste jaren van je jeugd slapend door te brengen.

Voor Doornroosje is liefde als een droom: ze wordt immers wakker gekust door een knappe prins.  In al die jaren dat ze sliep is ze echter geen dag ouder geworden dus wordt ze wakker als een opstandige tiener die graag wil shokkeren. Oké en ook om haar verliefdheid voor haar prins te tonen, verrast ze hem op Valentijnsdag met een stoere tatoeage. Laten we hopen dat ze er geen spijt van krijgt.

Jasmine’s liefde overstijgt sociale klasse

 

In ons lijstje met favoriete prinsessen is Jasmine uit Aladdin waarschijnlijk de meest onafhankelijke.  Bovendien is de enige prinses die een broek draagt (letterlijk en figuurlijk in haar geval) en een schurk kust.

Tegen de wensen van haar vader in, kiest ze toch voor de arme maar o zo knappe Aladdin. In de film luistert ze overigens noch naar haar vader noch naar haar grote liefde.

Op 14 februari vliegt ze volgens ons dan ook samen met liefje Aladdin naar Parijs voor de nodige retail therapy. Overigens met haar vaders creditkaart en zijn ride. Handig zo’n vliegend tapijt!

Maleficent staat voor het nieuwe sexy

 

In Maleficent zagen we Angelina Jolie in 2014 als een sexy, gemene maar ook tragische toverfee. Zij is het tegenovergestelde van de zachtaardige Doornroosje (en haar antagonist). Het was overigens Maleficent die ervoor zorgde dat Doornroosje in een eeuwige slaap terecht kwam (ze was niet uitgenodigd voor een of ander feestje).

Op de meest romantische dag van het jaar draagt deze 'Mistress of All Evil' een sexy Jean Paul Gaultier korset. Wat er verder op het menu staat? Geen idee, maar steamy wordt het wel met deze meesteres.  En zo kan ze in ieder geval niemand anders pijn doen.

Assepoester staat op eigen benen (op Louboutins)

 

Liefde is als een sprookje, zeker voor Assepoester en haar prins Valentijn. Anno 2016 draagt Walt Disney's favoriete prinses overigens geen glazen muiltjes maar Louboutins. En nee, geen pumps maar sexy boots van het Franse luxemerk. Die staan even beeldig onder haar baljurk en net iets stoerder, Bovendien zal ze deze minder snel verliezen (in de film verliest ze maar liefst tot driemaal toe haar schoen). Wist je trouwens dat ze maat 37,5 heeft?

Op 14 februari gaan de twee tortelduifjes dus eerst naar de Louboutin winkel om een nieuw paar hakken te kopen. En daarna? Dat weten ze nog niet maar Assepoester heeft haar date (die mooie Louboutins) in ieder geval dan al gestrikt.

Pocahontas heeft een date met Skype

 

Echte liefde is grenzeloos, zo leerden Pochahontas en haar John Smith ons. Aan het einde van Pochahontas besluit zij immers om achter te blijven in haar geboortedorp en kust ze de woestaantrekkelijke Engelse John gedag. Hij keert zonder haar terug naar Europa.

De twee houden contact; anno 2016 is dat niet meer dan logisch met alle technische mogelijkheden tot hun beschikking. Op Valentijnsdag spreken ze elkaar - ondanks het tijdsverschil en de soms wat trage internetverbinding van Pochahontas - tijdens een opwindend Skype-gesprek. Overigens denken we dat ze er nog meer liefdes op na houdt: zij is immers de enige Dinsey-prinses die meer dan één geliefde heeft (en een tattoo). 

Sneeuwwitje kiest voor dwerg op Tinder

 

Aan het einde van de klassieker Sneeuwwitje trouwt onze prinses met haar prins. Hij vond haar in het knusse huisje dat ze deelde met zeven dwergen, kuste haar wakker en de rest is geschiedenis.

Achteraf blijkt toch dat het huwelijk minder gelukkig is dan we allemaal hoopten. Ze kenden elkaar immers amper. Dus maakt de vers gescheiden Sneeuwwitje een Tinderprofiel aan en wie komt ze daar tegen? Het moge geen verrassing zijn: één van de dwergen. Daar heeft ze zondagavond een date mee. Nog een likje van de nieuwste kleur van Kylie Jenners Lip Kit en klaar is ze.

[unex_ce_button id="content_jgfylygdj,column_content_ajm4i1ld4" button_text_color="#ffffff" button_font="semibold" button_font_size="15px" button_width="auto" button_alignment="center" button_text_spacing="2px" button_bg_color="#000000" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="0px" button_border_color="#000000" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="#000000" button_border_hover_color="#000000" button_link="https://love.stylight.be/wp-content/uploads/sites/41/2016/02/Dit-doen-Disney-prinsessen-op-Valentijnsdag-Stylight.zip" button_link_type="url" button_link_target="_blank" has_container="" in_column="1"]DOWNLOAD INFOGRAPHIC[/ce_button]
[unex_ce_button id="content_jgfylygdj,column_content_cymnnir1i" button_text_color="#ffffff" button_font="semibold" button_font_size="15px" button_width="auto" button_alignment="center" button_text_spacing="2px" button_bg_color="#000000" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="0px" button_border_color="#000000" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="#000000" button_border_hover_color="#000000" button_link="https://love.stylight.be/wp-content/uploads/sites/41/2016/02/Disney-prinsessen-1-tot-4-op-Valentijnsdag-Stylight.zip" button_link_type="url" button_link_target="_blank" has_container="" in_column="1"]DOWNLOAD VISUALS 1-4[/ce_button]
[unex_ce_button id="content_jgfylygdj,column_content_5j1s6mka7" button_text_color="#ffffff" button_font="semibold" button_font_size="15px" button_width="auto" button_alignment="center" button_text_spacing="2px" button_bg_color="#000000" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="0px" button_border_color="#000000" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="#000000" button_border_hover_color="#000000" button_link="https://love.stylight.be/wp-content/uploads/sites/41/2016/02/Disney-prinsessen-5-tot-8-op-Valentijnsdag-Stylight.zip" button_link_type="url" button_link_target="_blank" has_container="" in_column="1"]DOWNLOAD VISUALS 5-8[/ce_button]

Wie is jouw favoriete Disney prinses?